Casa mea nu este chiar a mea

Locuiesc la bloc intr-un apartament cu 3 camere.Apartament donat de soacra mea sotului meu.Cu clauze.Multe.Nici una nu precizeaza ca in realitate nu este apartamentul nostru decat cand este de plata sau cand trebuie renovat.In rest este al ei.Nu putem schimba mobila,nu putem alege ce fel de geamuri vrem si multe altele.Toamna trecuta am hotarat sa schimbam mobila in sufragerie.Mobila destul de veche de altfel.Soacra mea zice nu.Ca nu ne trebuie,ca e inca buna si sa nu cheltuim banii.Ea a zis,noi am facut ca noi.Am schimbat mobila si am aruncat-o pe cea veche mizand pe faptul ca ea nu prea vine in vizita.Si au trecut cateva luni de atunci.Toata lumea fericita.Noi cu mobila noua,soacra-mea in necunostinta de cauza.Si ieri sa intamplat.A venit in vizita.Si au luat-o toate cele.Intai a controlat in toata casa.Sa vada daca cumva am mutat mobila in alta camera.Apoi rosie toata la fata a intrebat unde este canapeaua ei.Iar eu i-am spus ca am dat-o.A iesit in viteza din casa fara nici un alt cuvant.Acum asteptam consecintele.Care sigur vor veni.

2 gânduri despre &8222;Casa mea nu este chiar a mea&8221;

  1. arakelian 5 august 2015 / 12:10

    Si cum ati rezolvat-o?
    Nu e usor de stat in chirie, am stat de la 18 la 26 ani. Nu e usor nici de strans un avans, de facut un credit, de lucrat 2 joburi. Am facut-o. Dar duamne ce liniste e!

    Apreciază

  2. lory16 5 august 2015 / 15:12

    Nu a facut scandal.Pur si simplu nu a discutat despre asta.Cat despre stat cu chirie stiu cum este.Am stat ceva vreme.Si am lucrat numai de noapte pentru ca se platea mai bine si voiam sa ne luam masina.

    Apreciază

Lasă un comentariu