Despre noul meu job

Este un job de acasa.Complicat pentru mine pentru ca presupune baze de date iar eu nu aveam nici cea mai mica idee cum arata o baza de date dar sa stiu sa fac una.Programul nu il vazusem niciodata desi stiam ca exista in pachetul office.Deci a fost de la zero.Cand am primit proiectul m-am uitat crucis.Sigur nu stiam sa fac nimic.Adica stiam sa dau click sa pornesc programul dar atat.Si am intrebat in dreapta si stanga.Culmea, nu stia nimeni.Desi o gramada de lume foloseste pachetul office se pare ca nimeni(cei din jurul meu) nu lucreaza cu acest program.Asa ca am luat tutorialele la rand si am reusit prima parte.Acum urma partea a doua care a fost mai usoara dar mai solicitanta.Si apoi am primit datele.Acolo a fost problema.Tot ce muncisem eu era imposibil de corelat.Pentru bineinteles era prea frumos sa imi reuseasca ceva asa repede.Asa ca am luat-o de la capat.Si desi lucrez deja de doua luni la proiectul respectiv nu este nici jumatate gata.O parte vina mea ca nu ma pricep,o parte vina angajatorului care imi aduce date cand are timp sau chef.Dar am primit salariu pana acum.Deci nu lucrez degeaba.Si da,angajatorul este un bun prieten care accepta lucrurile asa cum sunt.Si da,se numeste ca sunt o mama care lucreaza de acasa.Si parca am mai mult timp pentru copil.Spun parca pentru ca uneori am senzatia ca nu apuc sa aflu nimic despre ea.Dar asta pentru alta data.Ma intorc la tabelele mele pentru ca tocmai mi-am dat seama cum sa corelez datele.

Reclame

2 gânduri despre &8222;Despre noul meu job&8221;

  1. o femeie 22 mai 2017 / 13:04

    felicitari pt noul job! Si spor pe mai departe! Pachet office mia toti folosim, de baza de date insa nu stiam. Angajatorul te poate ajuta?

    Si eu m-am uitat dupa job de acasa, mi-ar placea sa economisesc cele 30-35 min. in drum spre munca, apoi tot atata intors, plus costurile cu pregatit pachet si costurile cu incaltaminte si transport …

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s