O saptamana

Ne-am intors din vacanta cu forte proaspete.Asta se vede la copil,la noi nu prea.Ne pregatim pentru scoala.Sau incercam.Pregatirea este mai mult sufleteasca pentru ca inca nu stim ce o sa avem nevoie la scoala.Dar weekendul care a trecut am fost la cumparaturi.Si pentru ca asa suntem noi,am mers la un foarte nou deschis mall.Unde era aglomeratie,galagie,mizerie(nu au terminat finisarile)dar erau multe,multe reduceri.Si nu am reusit sa cumparam nimic.Atat de multa lume era si atat de multa galagie incat am cedat rapid si am plecat.Am preferat sa stam in parc.Asa ca ieri,duminica,am fost din nou la cumparaturi.De data asta la un mall apropiat de casa.La fel de aglomerat dar cu mai putine reduceri.Noi am avut o lista de cumparaturi,am bifat jumatate.Copilul nu a vrut sa isi cumpere pantofi.Motive?Nu imi plac,voi vreti sa imi luati pantofi de bebe,astia nu sunt destul de rock si motivul principal:vreau doar pantofi negri.Si o pereche de bocanci.Explicatiile ca este inca mica,ca nu exista pentru piciorul ei asa cum vrea ea nu au functionat.Deci nu are pantofi.Azi cand am intrebat cu ce se va incalta in prima zi de scoala a spus ca nu se incalta.Ramane sa o vad si pe asta.A fost un weekend incarcat,urmeaza o saptamana grea.Pentru mine urmeaza sa gasesc sa fac o analiza,pentru copil sa se obisnuiasca cu noul program.Si mai este o saptamana pana incepe scoala.Eu sunt mai emotionata ca ea.

9 gânduri despre &8222;O saptamana&8221;

  1. o femeie 6 septembrie 2016 / 9:43

    Pantofi rock si negri versus astia de bebe si la fiica mea 🙂 . I-am gasit de iarna, cu o marime mai mare (daca nu profit sa ii pun sosetele alea super flausate 😀 ) negre, rock (cu ceva tinte). Asa ca a acceptat sa poarte si pantofii „inca de bebe” ce ii aveam in dotare.

    Pe noi ne salveaza adidasii. Ii comand online, marimea curenta plus urmatoarea (de la sportsdirect) pe care ii poarta in orice conditii nu are de ales. Si cum ii rupe repede, se intampla des sa nu aiba de ales :))

    Cu emotiile, am invatat ca eu fac mai mult rau decat copilului, ca copilul preia emotiile mele negative. Citii pe gard la http://otiliamantelers.ro/ si exprima foarte bine dileme si solutii.

    Apreciază

    • lory 6 septembrie 2016 / 10:53

      Ma crezi sau nu,santajul nu functioneaza.Este in stare sa nu se incalte.Chiar daca asta inseamna sa stea in casa.Asta este valabil doar la incaltaminte.La haine nu are nici o problema.Si nici nu ii pot lua fara ea ca ii iau degeaba.Are sandale si pantofiori pe care nu vrea sa ii incalte.Sunt noi dar nu sunt cum vrea ea.Asa ca…Recunosc ca nu am gasit alta solutie in afara de aceea de a cumpara ce isi doreste ea.

      Apreciază

      • o femeie 6 septembrie 2016 / 11:04

        santajul nu e o solutie, alternativa da :). Adica fiica mea stie ca va purta ghetele rock la iarna (gamele de incaltaminte sunt si pe dimensiuni, a inteles si verificat ca tot ce ii placea ei erau mai mari, acum isi doreste sa creasca piciorul 😀 …).

        Noi cumparam impreuna, nu imi permit financiar sa risc sa iau ceva si sa nu ii placa (si ce ramane repede, vand). Si pana la urma nici eu nu as purta ceva ce nu imi place.

        Mai amuzant e ca isi doreste tocuri. I-am pus conditia: la 16 ani, cand are voie si machiaje :D.

        Apreciază

      • lory 6 septembrie 2016 / 14:18

        Eu nici macar asa nu pot proceda.Nu am gasit nimic care sa i se potriveasca.E inca mica si are piciorul mic.Din ce am vazut toate pornesc de la marimea 30-31 iar ea are inca 28.Compromisul o sa fie o pereche de pantofi negri.Si cizme la fel(daca gasim).Buna asta cu la 16 ani.A mea nici nu isi da seama cat de departe inseamna 16 ani.

        Apreciază

      • o femeie 7 septembrie 2016 / 8:23

        aaaaa, fiica mea e un pic mai mare la marime ca fata ta, iar ghetele sunt o marime mai mare decat are acum (in ideea ca ii bag sosetele flausate la iarna). Dar la pantofi rock nu intra, ii cadeau din picioare, asa ca alternativa a multumit-o.

        Stai ca o vazut si cu tocuri! I-am zis ca de la 16 ani (i-am zis si la 16 de machiaje 😀 si multe altele de la 16 ani 😀 ). Mi-a aratat aia din magazin ca nu sunt de copii de 16 ci mai mici. Aici am fost spontana si i-am zis ca ea are picior mare (hac) si sunt copii de 16 ani cu picior asa de mic (hac).

        Apreciază

  2. Delia 8 septembrie 2016 / 7:53

    Lore, si eu am invatat aceeasi lectie: incaltaminte nu cumpar niciodata fara copil si sa fiu ffffffff sigura ca-i place. Caci altfel raman nepurtate :)) Care-i faza cu bocancii? Noi inca ne mai uitam dupa incaltaminte desenata si colorata (daca-i cu Minions este f bine).

    Succes la scola! Vei vedea ca nu-i cine-stie-ce-mare-fass, este doar O ZI! Ce analiza ai de facut??

    Apreciat de 1 persoană

    • lory 8 septembrie 2016 / 9:26

      Pai aici e problema ca eu nu cumpar fara ea,iar ea nu vrea sa cumpere.Bocancii sunt rock.Si ea vrea doar incaltaminte rock. 🙂 Am de facut un RMN cu substanta de contrast si inainte trebuie sa fac o analiza sa vedem daca sunt alergica la substanta.Asta pentru ca am cateva alergii la medicamente.

      Apreciază

  3. o femeie 13 septembrie 2016 / 7:31

    fiica mea deja cere haine negre :))) rock :D. Asa ca acum am cerere sa ii cos o rochie neagra 😉

    Apreciază

    • lory 13 septembrie 2016 / 8:05

      Si noi avem „porunca” sa comandam o rochita neagra rock de pe un anume site.Si cateva tricouri cu Metallica.:)

      Apreciază

Lasă un comentariu