Surprizele zilei

Prima surpriza a zilei a fost copilul.Proaspat trezit din somn,a acceptat sa se imbrace rapid si sa mearga la mama mea.Lucru care nu se intampla de obicei.Am reusit sa iesim pe usa in timp record.Si la usa ma astepta a doua surpriza.Un caca de catel.Pe covorasul de la intrare.Noroc ca nu a apucat copilul sa iasa.Altfel se ducea timpul meu record.Dau covorasul din usa,urmand sa curat la intoarcere.Duc copilul,plec la treaba mea.Termin,ma duc sa iau copilul si mergem acasa.Eee,cand ajung imi aduc aminte ca am de strans si de spalat covorasul.Dar…mai am o surpriza.O sticla de bere sparta in fata apartamentului.Cioburi si bere si caca de catel.Poti sa vrei mai mult?Bag copilul in casa.Adica l-am trecut in brate peste tot dezastrul si ma apuc sa strang.Si cum strangeam eu de zor aud si intrebarea:vrei sa iti iau eu alta bere vecina?Jur ca am scapat matura.Era un vecin care,probabil,mergea sa isi cumpere ceva.Ii explic ca nu e berea mea,ca asa am gasit cand am venit acasa.Si vad indoiala din ochii lui.Asta e.Sa creada ce vrea.Cum tocmai terminasem intru in casa.Spal covorasul si ma duc sa pregatesc masa.Si atunci vad.O gaura mare in plasa de insecte de la geam.M-am uitat bine.E o gaura.Cam cinci cm diametru.Adica marisoara.Cum muncitorii sunt la datorie ii intreb daca stiu ce e cu gaura.Nu stim doamna.Dar poate ne-a scapat ceva si a gaurit plasa.Cum poate?Pai ne mai cade cate o bucata de material,o scula ceva.Si cine plateste?Aaa,nu stim.Deci acuma am o gaura in plasa de insecte.Deci numai plasa contra insectelor nu este.In restul zilei o sa stau linistita.Nu ies,nu planuiesc nimic.Ajunge pentru o zi.

2 gânduri despre &8222;Surprizele zilei&8221;

  1. Gabriela Graur 28 iulie 2016 / 18:43

    Pun pariu ca daca aveai nevoie de lapte , nu se oferea !!! …. Asta e atitudinea generala ,de …ma intereseaza numai daca pot sa fac misto de tine … sa te agasez … in rest ridicam din umeri si …descura-te !!! Mama lor de asa zis oameni !!! ….

    Apreciază

    • lory 28 iulie 2016 / 21:11

      Chiar nu facea glume.Era dispus sa imi cumpere o bere.Ca tot se ducea la magazin.Banuiesc ca daca ii ceream sa imi cumpere ceva atunci,imi cumpara.Dar da,asta este atitudinea generala:nu ma bag.Am aflat asta cand ma chinuiam cu carutul pe scari.O singura data s-a oferit cineva sa ma ajute.O singura dat intr-un an si jumatate.

      Apreciază

Lasă un comentariu