Insomnia

Sunt insomniaca.De cateva nopti ma straduiesc sa dorm.Ei bine nu reusesc.Maxim treizeci de minute pe noapte.Si nu sunt bolnava(asa cred eu).Si copilul e sanatos.E adevarat ca se zvarcoleste mai mult ca de obicei dar nu asta este motivul.Pur si simplu nu adorm.Am numarat oi,am baut ceai,mi-am pus sotul sa imi faca masaj.Degeaba.Nu dorm si pace.Ma ustura ochii de nesomn dar tot nu pot sa adorm.Dimineata ma dau jos din pat franta.Aproape nu pot sa gandesc.Motiv pentru care nu scriu.Ca nu pot sa ma adun.Nu am nimic in cap.Si mi-e dor de un somn bun.Un somn cum nu am mai vazut de mai bine de sase ani.Adica dinainte de a ramane insarcinata.Si ma gandesc cum imi propune fii-mea inca o surioara.Asta ar insemna inca sase ani de nesomn.Minim.

10 gânduri despre &8222;Insomnia&8221;

  1. arakelian 16 februarie 2016 / 15:35

    Am avut si eu o perioada ca asta, fix iarna. Era greu sa rezist dupa o noapte dormita cu 2-3 ore la serviciu si scoala, treburi casnice si copil. M-au ajutat mult multe mici artificii: aerisit in dormitor si scazut temperatura, alimente usoare seara, sa fac plimbari seara si sport(am reusit cand am incheiat scoala), un pahar de vin rosu seara etc. Dr o recomandat si o doza soc de vitamina D, pediatrul o vacanta la soare 🙂 – eu ascult pe pediatru 😉 .

    Apreciază

    • lory 16 februarie 2016 / 16:11

      In afara de paharul de vin si sport le-am incercat pe celelalte.

      Apreciază

      • Călător prin viață 16 februarie 2016 / 16:18

        A…am înțeles. Eu cu colega când eram la cămin mai ne „răsfățam” cu câte ceva seara. Dormeam buștean 😀 Nici cu cititul nu merge?

        Apreciază

      • lory 16 februarie 2016 / 16:44

        Niciodata nu m-a adormit cititul.DAr pot sa spun ca are si o parte buna insomnia asta.Am reusit in patru nopti sa citesc o trilogie.:)

        Apreciază

  2. Delia 17 februarie 2016 / 16:38

    In perioadele mele de insomnie ma analizez: ori am ceva pe suflet care ma preocupa, ori am examen :))))

    Pe mine ma ajuta mult un dus, o cana de ceai cald, un masaj din partea sotului, o partida de sex :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu